ΝΕΑ

Follow us on Twitter!
Join us on FB!
1/10/2012, 18:37
Αντέχεις 1 μήνα??? http://t.co/GnTtOvJI
Περισσότερα...
 

Ακαδημίες ΑΣΕΔ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς αμφιβολία οι Ακαδημίες είναι η ελπίδα και το μέλλον κάθε οργανωμένου συλλόγου, που δουλεύει μεθοδικά και με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους.

 

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι στην παιδική ηλικία μπαίνουν οι απαραίτητες βάσεις και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την σταδιοδρομία των φερέλπιδων αθλητών. Για αυτό το λόγο στον ΑΣΕΔ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής αποβλέποντας στη επάνδρωση των αγωνιστικών τμημάτων, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ακαδημιών πρότυπο για όλους τους συλλόγους. Μέσα από υγιείς διαδικασίες και με την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών τα παιδιά εκτός από την μύηση στα μυστικά του αθλητισμού, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας. Όλα τα προγράμματα διεξάγονται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Δαΐς και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον με συνεχή ιατρική φροντίδα υπό την επίβλεψη του εργομετρικού μας κέντρου.

 

  • Προπονήσεις και διοργάνωση αγώνων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Δαΐς.
  • Εκμάθηση ομαδικών και ατομικών σπόρ από έμπειρους προπονητές εξειδικευμένους στα τμήματα υποδομών.
  • Συνεχής παρουσία φυσιοθεραπευτή στο αθλητικό κέντρο σε συνεργασία με γενικό ιατρό, ορθοπεδικό, διατροφολόγο & εργοφυσιολόγο. Εργομετρικές μετρήσεις στο εργομετρικό κέντρο του Δαΐς. 
  • Παροχή αθλητικού εξοπλισμού για προπονήσεις και αγώνες ακαδημιών.

 

 Ζητήστε πληροφορίες από την υποδοχή του αθλητικού κέντρου Δαΐς για το οικογενειακό πακέτο άθλησης για τα παιδιά και τους γονείς μαζί!


ΧΑΝΤΜΠΟΛ 7-13 ετών


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5x5  6-16 ετών 


ΜΠΑΣΚET 7-15 ετών


ΣΤΙΒΟΣ 8-17 ετών


JUNIOR MULTI SPORT 5-7 ετών


ΒΟΛΛΕΪ 9-16 ετών


TENNIS 7-17 ετών

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-6186050 και ζητήστε τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Θέμη Καρβουντζή.

Οδός Μεσογείων 151 151 26 Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικού Τ 210 61 86 050 F 210 61 86 055 E