ΝΕΑ

Follow us on Twitter!
Join us on FB!
1/10/2012, 18:37
Αντέχεις 1 μήνα??? http://t.co/GnTtOvJI
Περισσότερα...
 

Junior Multi Sport

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο νηπιαγωγείο του αθλητισμού 5-7 ετών

Πολλοί γονείς αναρωτιούνται ποια είναι η καταλληλότερη ηλικία να αρχίσουν τα παιδιά τους να γυμνάζονται και να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Η απάντηση είναι όταν μπορούν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις του κάθε αθλήματος. Διαπιστώσαμε όμως ότι πολλά παιδιά που ξεκινούσαν κάτω από την ηλικία των 6 ετών δυσκολεύονταν και τα παρατούσαν απογοητευμένα.

 

Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα νέο τμήμα για μικρότερα παιδιά προσχολικής ηλικίας και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, με απώτερο σκοπό να τα βοηθήσουμε να ενταχθούν ευκολότερα και να επιλέξουν την επόμενη χρονιά το άθλημα που τους εκφράζει. Το σημαντικότερο όμως σ’ αυτή την ηλικία είναι να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

 

Το νέο τμήμα ονομάστηκε Junior Multi Sport γιατί τα παιδιά έχουνε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν πολλά αθλήματα, μέσα από ομαδικά παιγνίδια κατάλληλα για την ηλικία τους, όπως το χάντμπολ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ο στίβος, το βόλεϊ, το τένις.

 

Τα Junior Multi Sport είναι η αρχή του κάθε μικρού παιδιού στον αθλητισμό. Είναι η πρώτη αγκαλιά, τα πρώτα ερεθίσματα, η πρώτη αθλητική προσπάθεια. Όλα αυτά με την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών που γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες ανάπτυξης των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικά παιγνίδια, παιγνίδια επιδεξιότητας, παιγνίδια με μπάλα, μιμητικά παιγνίδια, ψυχαγωγικά παιγνίδια και μουσικοκινητική αγωγή για την καλλιέργεια του ρυθμού.

 

Οδός Μεσογείων 151 151 26 Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικού Τ 210 61 86 050 F 210 61 86 055 E