ΝΕΑ

Follow us on Twitter!
Join us on FB!
1/10/2012, 18:37
Αντέχεις 1 μήνα??? http://t.co/GnTtOvJI
Περισσότερα...
 

Όπως γνωρίζετε το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών σας περιλαμβάνει έντονη σωματική άσκηση με την μορφή του μαθήματος της φυσικής αγωγής, του παιχνιδιού στο διάλλειμα ή άλλης εξωσχολικής αθλητικής δραστηριότητας.

Για τα παραπάνω η πολιτεία καθιστά όλους μας υπεύθυνους προκειμένου να ελέγχουμε την υγεία των παιδιών.

 

Το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς πρωτοπορεί και σε συνεργασία με τον Γενικό Ιατρό, Πολυχρόνη Δασκαλάκη, και τους συνεργάτες του, συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερή καρδιολογική-παθολογική και μυοσκελετική εξέταση, που είναι απαραίτητη να γίνεται σε όλους τους μαθητές.

 

Η εξέταση αυτή αποτυπώνει ολοκληρωμένα τη φυσική ικανότητα του μαθητή ώστε να μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις αθλητικές του δραστηριότητες με ασφάλεια.

 

Οι γιατροί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν κάθε απορία σε σχέση με την υγεία του παιδιού σας, Με την εξέταση παραλαμβάνετε συμπληρωμένα το Ατομικό Δελτίο Υγείας και την Κάρτα Υγείας Μαθητή.


Τέλος εκδίδονται από τον ιατρό τα ακόλουθα: Το Ατομικό Δελτίο Υγείας (Υπουργείο Υγείας και Εθνικής Παιδείας απαραίτητο για συμμετοχή στις σχολικές δραστηριότητες)  Ιατρική Γνωμάτευση συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες (Κάρτα Υγείας) απαραίτητη για συμμετοχή σε αθλητικούς φορείς, συλλόγους, ακαδημίες.

 

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Σκούρα στο 210-6186050.
Οδός Μεσογείων 151 151 26 Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικού Τ 210 61 86 050 F 210 61 86 055 E