ΝΕΑ

Follow us on Twitter!
Join us on FB!
1/10/2012, 18:37
Αντέχεις 1 μήνα??? http://t.co/GnTtOvJI
Περισσότερα...
 

Χειμερινό ωράριο κολυμβητηρίου για ενήλικες 2016-17 (πατήστε επάνω στο σύνδεσμο)


Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟ Δαΐς

Οι κολυμβητικές δραστηριότητες στο Δαΐς είναι ποικίλες και δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όλοι από την ηλικία των 18 μηνών. Αυτό καθιστά τη κολύμβηση ένα από τα το πιο ζωντανά κύτταρα του Αθλητικού Κέντρου. 

Ως εκ τούτου, στα κολυμβητικά μαθήματα του baby swimming  τα νήπια από 18 μηνών μέχρι 3,5 ετών μαθαίνουν και εξοικειώνονται με το νερό. Στο πρόγραμμα των young members παιδιά από 3,5 μέχρι 12 ετών διδάσκονται και τελειοποιούν τη τεχνική του αθλήματος. Στο πρόγραμμα των ενηλίκων τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν, να ψυχαγωγηθούν και να γυμναστούν με ειδικά προγράμματα.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα μέλη του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους του κολυμβητηρίου χωρίς δέσμευση ημέρας και ώρας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε δύο πισίνες που καθαρίζονται με οζονισμό και χλώριο ενώ η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 27 (Μάιος-Οκτώβριος) μέχρι 27,5 βαθμούς (Νοέμβριος-Απρίλιος).

 

Στη δεξαμενή των 25 μέτρων (5 διαδρομές) τα μέλη μπορούν με την εποπτεία καθηγητή κολύμβησης να γυμναστούν και να τελειοποιήσουν τη τεχνική τους, να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Aqua aerobic και να ακολουθήσουν προγράμματα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Στη μικρή δεξαμενή του υδρομασάζ τα μέλη μπορούν να χαλαρώσουν με τη θερμοκρασία του νερού στους 31 βαθμούς. 

Για χρήση του κολυμβητηρίου απαραίτητα είναι τα δικαιολογητικά Παθολόγου ή Καρδιολόγου, Δερματολόγου (Άνδρες & Γυναίκες) και Γυναικολόγου. Το Αθλητικό Κέντρο συνεργάζεται με εξωτερικό συνεργάτη ιατρό, όπου κατόπιν ραντεβού μπορεί να εκδόσει τις απαραίτητες βεβαίωσεις με χρέωση (εκτος γυναικολόγου). 

FAMILY HOUR: Τα μέλη του Δαΐς μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα με τα παιδιά τους εφόσον συμμετέχουν στο παιδικό πρόγραμμα (young member) κάθε Σάββατο 15:00-15:45.

 

Οδός Μεσογείων 151 151 26 Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικού Τ 210 61 86 050 F 210 61 86 055 E